Resultaten voor cava bar huren

cava bar huren
Party Eventing easy food solutions Party Drinks Mobiele drankbar huren.
MOBIELE BAR HUREN: PRIJS. Huur van de stand toog, tafels, frigo's: 15000., Personeelskost 1 uur extra op en afbraak van de stand: 2600/uur/personeelslid., Blikje Jupiler: 150., Blikje frisdrank naar keuze: 120., Fles wijn wit/rosé/rood: 750., Fles cava: 1350., Pils per gestart vat van 30l: 11000.,
verhuur bar
KAUL wijnen Falcon's' Residence.
JIJ SAMEN MET FALCONS RESIDENCE. KLEIN MATERIAAL ACCESSOIRES. Valkerij-initiatie CHÂTEAU FORT DE BOUILLON 12JAAR. Valkerij-initiatie DOMAINE DE PALOGNE 12JAAR. Valkenier voor 1 dag CHÂTEAU FORT DE BOUILLON 7JAAR. Valkenier voor 1 dag DOMAINE DE PALOGNE. Ontdek de wijnen van Kaul!
springkasteel
Welkom bij Dé mobiele bar: Le Baroudeur De mobiele bar: Le Baroudeur.
TE HUUR: Le Baroudeur, de leukste en meest complete bar voor op iedere gewenste locatie. Welkom bij Dé mobiele bar: Le Baroudeur. Le Baroudeur ofwel de" avonturier" is een oude Citroen HY bus uit 1967 voorzien van een ultramoderne bar.
mobiele authentieke airstream omgebouwd als cava, champagne, cocktail of wijnbar. Vind Boek foodtrucks. mobiele authentieke airstream omgebouwd als cava, champagne, cocktail of wijnbar.
mobiele authentieke airstream omgebouwd als cava, champagne, cocktail of wijnbar. Cocktails Mobiele bar Smoothies. mobiele authentieke airstream omgebouwd als cava, champagne, cocktail of wijnbar. komt in aanmerking voor Andere, Bedrijfsfeest, Communiefeest, Privé Feest, Publiek / Openbaar Feest, Trouwfeest. Wat meer informatie over mobiele authentieke airstream omgebouwd als cava, champagne, cocktail of wijnbar.
Een groot aanbod aan professioneel feestmateriaal huren aan de beste prijs en persoonlijke service.
Deze knapperd huren is Inclusief.: standaarduitrustingtoog, kasten, verlichting. De barkar heeft nodig.: Stromend water als men wil afwassen met stromend water. Elektriciteit voor verlichting, koelkasten en stopcontacten binnen. vlotte bereikbaarheid locatie van plaatsing. Bezorg ons het adres, de datum, de gewenste uren van gebruik, het doel van de barkar, eventuele extra huurbenodigdheden en eventueel vraag tot drankvoorziening of personeel. Lengte: 410m, zonder trekhaak 470m, incl trekhaak. Hoogte: 262, m. Breedte: 225, m. DE BARKAR als totaalconcept! Onze barkar als totaalconcept reserveren zodat jij je zorgeloos kan focussen op je feest? Met plezier zeggen wij dan! Wat denk je van deze mogelijkheden? Barkar met drank en personeel. Dj-kar Wij voorzien de barkar met licht en geluidsinstallatie met of zonder dj. De snoepkar Een snoepcaravan klinkt toch als een droom? Jazeker, met ons popcornaanbod en suikerspinnen in alle kleuren toveren we jouw feest om tot een snoepparadijs! Ontbijtkar Je ziet het al zo voor je. Slurpend van een vroeg glaasje cava, een gezonde kom muesli en een croissant aan een statafel in het zonnetje de dag beginnen?
Home.
Spaanse wijnen en Cava. MOBIELE CAVA COCKTAILBAR. SFEERBEELDJES VAN ONZE WAGEN. Cavabar Mobiel ANTWERPEN bij Cavabar LPuesto" /Lier. CAVABAR L" PUESTO. E C Events met Cavabar LPuesto." INFO HUUR MOBIELE BAR. Mobiele bar huren Mobiele bar verhuur bij cavabar Lpuesto."
Mobiele Champagnebar WWW.JETROUW.BE.
Huwelijksreceptie aan de kerk of gemeentehuis of eender welke locatie.: Mobiele Champagnebar Cavabar Bubblecar 1930 komt op jouw receptie of locatie voor je huwelijksreceptie aan de kerk of gemeentehuis. Onze Bubblecar 1930 is een authentiek gerestaureerde Renault KZ uit 1930, die omgebouwd werd tot een cava en champagnebar.
Ombouw HY CQS Belgium.
Voor deze in en opbouw werken wij samen met gespecialiseerde partners, zodat we een degelijke installatie kunnen garanderen. Daarnaast zorgen wij natuurlijk ook voor het mechanische aspect: revisie van de motor en versnellingsbak, remsysteem en dergelijke zijn zeker ook geen probleem.
Mobiele Feestbusje bar verhuur huren voor voor uw feesten events. en evenementen Feestburo.
Feestbusje mobiele bar. Momenteel vinden wij geen producten op de website, maar contacteer ons dan kijken we het graag voor je na! Mobiele cava-of cocktailbar als eyecatcher op je event. Met oog voor authentieke elementen, bouwden we twee Citroën HY busjes om tot mobiele cava en cocktailbars/foodtruck die op verplaatsing voor glaasjes bubbels zorgen om feestelijk te kunnen klinken. Daarnaast beschikken onze Feestbusjes over de juiste omkadering om er een gezellig evenement van te maken. Bij regenweer voorzien we immers twee witte vouwtenten en paraplus voor de gasten, maar ook statafels en lounge meubilair behoren tot de mogelijkheden om de mobiele cocktailbar feestelijk in te kleden. We hebben voor elke gelegenheid de juiste formule. Of het nu gaat om een glaasje na de plechtigheid of een uitgebreid tuinfeest. We voorzien tevens een gepersonaliseerde lichtbox waar initialen, namen of een leuke quote en datum kunnen weergegeven worden. Dit in combinatie met leuke achtergrondmuziek die bij de gelegenheid past. Er is eveneens de mogelijkheid het Feestbusje af te huren zonder afname van drank en bediening.
café G-huis Home.
Organiseer uw feestje/drink in G-huis op een zaterdagavond in uw verjaardagsmaand en krijg 1 gratis fles cava per 7 personen tussen 19u30 en 20u30! enkel geldig na reservatie en bevestigingsmail vooraf. Met onze retro mobiele bar, G on the Spot, verzorgen wij feestjes/evenementen bij u thuis of op een door u gekozen locatie. U kan de naakte bar huren of opteren voor bediening door professionele bartenders.
ToetToetFoodHuur foodtrucks in België Foodtruck huren? Boek de leukste foodtruck voor je feest.
Wat een toffe eye. Foodtruck StreetBites is een mobiel concept in trailervorm. Met hun volledig ingerichte profess. Sinds augustus 2015 tourt Katie met haar Rolling Kitchen, een Renault Goelette, door stad en la. Pimp your party. Pimp your party is een uniek concept waarmee gasten verrast worden. Het is een mobiele bar, die. De Mexicaanse keuken zit bomvol smaak, geur en kleur. Elke dag werken ze met volle passie en v. Pizza betekend voor vele mensen blijdschap. Pizzabus Sylvano wilde deze blijdschap vervullen vo. Foodtruck Puur Proevers, een foodtruck met gevoel voor puur en eerlijk eten. Het team Puur Proe. Op zoek naar een zeer uniek concept en keuken op uw feest? Bent u fan van de Aziatische keuken. Een van onze Non-Food concepten, maar zeker niet minder gezellig! DJcaravan is een originele ca. Drinks on Tour. Drinks on Tour! De naam zegt het al, het mobiele café direct bij u aan huis of op uw bedrijf.

Contacteer ons