Zoeken naar cavamobiel

cavamobiel
Cavamobiel goes Optiek Thys at Albert Panisstraat 172 Beveren, Beveren.
Cavamobiel goes Optiek Thys Event Ended. Jun 25, 2016 Jun 25, 2016. Albert Panisstraat 172 Beveren, Beveren, Belgium. Discover more events. Don't' miss out on amazing events! Stay tuned with best of the events happening around you. Attend, Share Influence!
cavamobiel.
Onze Cavamobiel is een oldtimer Citroën hy3 uit 69 die omgebouwd is tot een mobiele Cava en Partybar. heelys 2 wielen. Get email updates for all upcoming events by De Cavamobiel. Onze Cavamobiel is een oldtimer Citroën hy3 uit 69 die omgebouwd is tot een mobiele Cava en Partybar.
Cavamobiel Just another WordPress site.
Barthazar Bubbles More.
Reeds in 2008 ontstond het idee achter onze BARthazar, een Citroen HY uit de jaren 70 die we zorgvuldig hebben omgebouwd tot een champagne en cavabar. Ons origineel concept en tevens hoofdactiviteit is en blijft onze bubblebus. Doch bieden we meer aan dan enkel en alleen champagne, cava.,
Mobiele Feestbusje bar verhuur huren voor voor uw feesten events. en evenementen Feestburo.
Het Feestbusje is een authentieke Citroen HY die omgebouwd is tot een Mobiele Cava Cocktail Bar. Zo biedt het Feestbusje uw genodigden een heerlijk glaasje aan. Of het nu gaat om een receptie, tuinfeest, verjaardag, bruiloft, babyborrel, communie, opendeur of personeelsfeest.
mobiele bar huren retro cafe.
Bier, frisdranken, cava, wijn tot zelfs jenevers en cocktails met ons VW RETRO CAFE. Of wil jij je gasten zeker niet met honger naar huis sturen? Kies dan voor onze lekkere hapjessnacks, desserts van het VW FOODCAFE. Of combineer het VW RETRO CAFE samen met het VW FOODCAFE, de keuze is aan u.
ToetToetFoodHuur foodtrucks in België Foodtruck huren? Boek de leukste foodtruck voor je feest.
Pasta per Tutti is dé mobiele pastabar! Vanuit onze foodtruck serveren wij u lekkere, verse en. Droom je stiekem van een ontspannende reis naar het prachtige Azië of wil je de herinneringen. Recepties Borrelen op locatie! Vanuit onze mobiele retro bar serveren Bert. Een leuke, originele foodtruck die heerlijke pasta's' met een uitgebreid aanbod aan verse, zelfg. Vanuit onze retro Amerikaanse foodtruck serveren wij Holy Dogs met stijl op iedere locatie. Mories verhuurt foodtrucks die voldoen aan uw wensen. De mooie, mobiele bar is een verbouwde Ci. Bar/Foodtruck STROOT serveert de perfecte Gin-Tonic met bijpassend hapje in een gezellige truck. Huur het tofste café op wielen: De Carafé! Huren is mogelijk met of zonder bediening. Wilt u een smakelijk feest organiseren?
Bubbelmobiel Rumst, bij Mechelen Cava en wijnen Bubbelmobiel.
Het concept van de mobiele cavabar is een enorm succes, getuigen hun aanwezigheid op tal van evenementen in de regio Mechelen en bij uitbreiding over heel Vlaanderen. Als u verrassend en origineel uit de hoek wilt komen op uw feest, is de Bubbelmobiel uit Rumst een niet te missen kans.
WijTrouwen.com DE CAVAMOBIEL aanrader!
Terug naar overzicht. TIP: Klik op het profielicoon van een gebruiker om zijn/haar persoonlijke pagina te openen. DE CAVAMOBIEL aanrader! Wij zijn getrouwd op 23 augustus 2014 en hebben na de gemeente een cavareceptie gehouden. Hiervoor hebben we de cavamobiel gereserveerd http//www.cavamobiel.be/.:
cavamobiel-hashtag op Instagram Foto's' en video's.'
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.

Contacteer ons