Meer resultaten voor cavamobiel

cavamobiel
Cavamobiel Just another WordPress site.
Barthazar Bubbles More.
Reeds in 2008 ontstond het idee achter onze BARthazar, een Citroen HY uit de jaren 70 die we zorgvuldig hebben omgebouwd tot een champagne en cavabar. Ons origineel concept en tevens hoofdactiviteit is en blijft onze bubblebus. Doch bieden we meer aan dan enkel en alleen champagne, cava.,
Mobiele Feestbusje bar verhuur huren voor voor uw feesten events. en evenementen Feestburo.
Het Feestbusje is een authentieke Citroen HY die omgebouwd is tot een Mobiele Cava Cocktail Bar. Zo biedt het Feestbusje uw genodigden een heerlijk glaasje aan. Of het nu gaat om een receptie, tuinfeest, verjaardag, bruiloft, babyborrel, communie, opendeur of personeelsfeest.
mobiele bar huren retro cafe.
Babyborrel, verjaardag, receptie, trouw, communie of opening van een nieuwe zaak, niets is te gek voor ons. Bier, frisdranken, cava, wijn tot zelfs jenevers en cocktails met ons VW RETRO CAFE. Of wil jij je gasten zeker niet met honger naar huis sturen?
ToetToetFoodFoodtruck huren Foodtruck huren? Boek de leukste foodtruck voor je feest.
De mooie, mobiele bar is een verbouwde Ci. Bar/Foodtruck STROOT serveert de perfecte Gin-Tonic met bijpassend hapje in een gezellige truck. Huur het tofste café op wielen: De Carafé! Huren is mogelijk met of zonder bediening. Wilt u een smakelijk feest organiseren?
Bubbelmobiel Rumst, bij Mechelen Cava en wijnen Bubbelmobiel.
Het concept van de mobiele cavabar is een enorm succes, getuigen hun aanwezigheid op tal van evenementen in de regio Mechelen en bij uitbreiding over heel Vlaanderen. Als u verrassend en origineel uit de hoek wilt komen op uw feest, is de Bubbelmobiel uit Rumst een niet te missen kans.
WijTrouwen.com DE CAVAMOBIEL aanrader!
Terug naar overzicht. TIP: Klik op het profielicoon van een gebruiker om zijn/haar persoonlijke pagina te openen. DE CAVAMOBIEL aanrader! Wij zijn getrouwd op 23 augustus 2014 en hebben na de gemeente een cavareceptie gehouden. Hiervoor hebben we de cavamobiel gereserveerd http//www.cavamobiel.be/.:
cavamobiel-hashtag op Instagram Foto's' en video's.'
cavamobiel.
Onze Cavamobiel is een oldtimer Citroën hy3 uit 69 die omgebouwd is tot een mobiele Cava en Partybar. heelys 2 wielen. Get email updates for all upcoming events by De Cavamobiel. Onze Cavamobiel is een oldtimer Citroën hy3 uit 69 die omgebouwd is tot een mobiele Cava en Partybar.
Uit-tip: Piknik Botanik Mechelen Blogt.
De vrijwilligersgroep de Vrienden van Dodoens en de dienst Natuur en groenontwikkeling van de stad tonen een stand van zaken van het beheersplan en de geleidelijke transformatie van de Kruidtuin. Reiscafé ViaVia en Tapa Negras Cavamobiel zorgen voor respectievelijk huisbereide wereldse limonade en.
Piknik Botanik alweer succesformule Mechelen Het Nieuwsblad.
Bovendien was er animatie met Benjamins Kindershow en zangkoor Les Amis de P., Ook verschillende infostands tekenden present: Mechels Natuurlijk, Rombout Wordt Wijzer, EVA vzw, de Vrienden van Dodoens en de dienst Natuur en groenontwikkeling van de stad. De drankstanden werden verzorgd door reiscafé ViaVia en de Cavamobiel.

Contacteer ons