Zoeken naar mobiele cavabar

mobiele cavabar
The London Ceremony Bus bvba Mijn Trouwplanning Nederland.
Wij verwelkomen jullie graag in onze gezellige Engelse pub, na afspraak ben je altijd welkom om onze collectie te komen bekijken. Wens je een drankje te schenken aan de kerk? dan kan je beroep doen op onze mobiele cavabar. Verder nog in eigen beheer alle bloemdecoraties en bruidsboeketten.
airco
The London Ceremony Bus bvba Mijn Trouwplanning België.
Wij verwelkomen jullie graag in onze gezellige Engelse pub, na afspraak ben je altijd welkom om onze collectie te komen bekijken. Wens je een drankje te schenken aan de kerk? dan kan je beroep doen op onze mobiele cavabar. Verder nog in eigen beheer alle bloemdecoraties en bruidsboeketten.
bar
Producten i champagne/cava bar.
Terug naar overzicht. champagne of cavabar op uw feest met bediening. 2 uur ter plaatse met bediening. transport 50km 25 heen/25terug. 100 glazen cava of champagne. prijs cavaformule 650. prijs champagneformule 1100. xtra fles cava 15/fles. xtra fles champagne 35/fles.
Mobiele cava bar voor receptie BAR àPART.
Mobiele cava bar voor receptie. Mobiele cava bar voor receptie. BAR àPART beschikt over een unieke mobiele cava bar voor je receptie. Wij zorgen voor een leuke avond met lekkere cocktails, gin tonics, cava, champagne en wijnen die je gasten zich nog lang zullen herinneren.
Home Home Bar Bar Jules. Jules.
Ontdek onze andere 2 activiteiten.: Naast onze mobiele bar hebben we ook nog onze Jacques. Jacques is een mobiel podium dat ingericht is als gezellig huiskamertje. Hier kunnen allerlei soorten optredens in plaats vinden. Van muziek groepen, tot stand-up comedy, naar poppenkast voorstellingen, voordrachten of goochelaar shows. Kortom voor elke artiest wat wils! Heeft u voor uw evenement of feest iets meer in petto dan drank of eten en dacht u aan privé optredentjes in uw tuin of voor uw opendeurdag of personeelsfeest? Of bent u artiest en heeft u al een locatie in uw hoofd maar nog geen podium? Of wilt u eens iets anders dan de traditionele podia? Dan is Jacques echt iets voor u! Aarzel niet om ons te contacteren! Er is ook de optie om het podium te huren met geluidsinstallatie en dergelijk. Informeer gerust naar de opties! stuur gerust een mailtje naar hello@barjules.be voor meer informatie. Dit is een greep uit ons assortiment.: Cava / Champagne / Schuimwijn.
Mobiele cava en cocktailbar voor al uw feestjes!
De Cavakaar is een mobiele cava en cocktailbar die o.a. terug te vinden is op braderijen, feest en avondmarkten. Ook privéfeestjes, recepties, opendeurdagen, incentives en evenementen vormen een doelgroep voor ons. Onze voornaamste troef is het feit dat wij het begrip mobiel in de ruimste zin van het woord kunnen interpreteren. Daar wij niet afhankelijk zijn van water en/of elektriciteitsvoorzieningen is elke plek, binnen of buiten, voor ons toegankelijk. Het concept is vrij eenvoudig, wij komen naar U toe, stellen de cavabar op.
Bellissimo Foodtrucks Salino.be.
De pastabar biedt een ruime keuze aan pasta en sauzen. Tevens is er keuze uit glutenvrije pasta en glutenvrije en/of lactosevrije pasta. Nieuw in ons assortiment is gevulde pasta met saus. De mobiele drankbar is een moderne bar die champagne, cava, wijn, gin, mojito, frisdrank.
Deze week in Middelkerke Gemeente Middelkerke.
Bubbels, Baristas en Duveldegustatie. Nieuw dit jaar is de mobiele cava-bar waar iedereen terecht kan voor een sprankelend glaasje bubbels. De Baristas van Véroma serveren koffie met net dat ietsje meer. Brouwerij Duvel brengt een mooie selectie degustatiebieren mee naar Tastoe.
Handelscomité pakt uit met mobiele cavabar Mechelen Gazet van Antwerpen.
Bijvoorbeeld tijdens braderieën, Warme Welkomweekends en het eindejaarsshoppen, geeft Stijn Pellegrims aan. Het initiatief voor de cavabar komt van Els Van den Berghen van hoeden en tassenwinkel Awardt en moet Binnenstad-Zuid extra promoten als een van dé handelsbuurten in de Dijlestad.
ToetToetFoodFoodtruck huren Foodtruck huren? Boek de leukste foodtruck voor je feest.
Buitengewoon Bubbels is een eigenzinnige champagnebar met stijl en klasse. Wij zorgen voor de b. Wij, Marion en Jasper, hebben eigenhandig een Citroen HY camper omgebouwd tot foodtruck: De Bis. De BBQ Bazen. Op een Citroën HY Pick Up uit 1961 is een 25, meter lange Oklahoma Smoker geplaatst en voilá. Het betere Grillwerk vind je bij B's' Quality Street Grill. Het aanbod varieert van hamburgers. We hebben een Ape Piaggio, ook wel Vespa Car genoemd, omgevormd tot een kleine pizzeria met een. Met onze IJskafee foodtruck brengen we ons ambachtelijk bereide ijs en andere huisbereide lekke. Foodtruck A-petite is een Mediterrane apéro-beleving. Wil je onthaasten? A-petite creëert een. Ons wijnbar is een unieke oldtimer die u steeds weer verrast met prachtige wijnen. Wij zorgen v. Smaakpallet is een foodtruck die een aantal basisconcepten aanbiedt maar ook graag samen met u. Madam Kwizien is het zelf rijdende mobieltje dat heel Vlaanderen doorkruist met allerlei lekker. Fodtruck Kamiel is een originele foodtruck. De vintage, elektrische Citroën HY van 1953 is mul. The Vexican: een Mexicaanse fonda op twee wielen waar je ongedwongen kunt genieten van pretenti. Pasta per Tutti.
cava-bar.
Lees de talrijke reviews van de beste cavabar'-bedrijven. Mobiele Champagnebar Le goût des perles. Le Goût des Perles biedt u met zijn exclusieve lichtgevende loungebar een uniek concept aan, een meerwaarde aan uw feest, receptie of evenement. Boek de bar. Wij stellen graag volgende formules voor: Bubble concept 1 cava. 15 flessen cava brut / 100 glazen. Duur: 2 uur bediening. Bubble Concept 2 Crémant d'Alsace' / Prossecco. 15 flessen Crémant dAlsace Brut / Prossecco / 100 glazen. Duur: 2 uur bediening. Bubble Concept 3 Champagne. 15 flessen Champagne Brut / 100 glazen. Duur: 2 uur bediening. Loungebar met ledverlichting plaatsen in uw locatie. Transport 20 km heen 20 km terug. 4 partytafels en zwarte luxe stretch tafellinnen. Sfeervolle aangepaste muzikale omlijsting. Extra flessen Cava Brut aan 2000, Euro/fles. Cava Brut Rosé aan 2500, Euro/fles. Champagne Brut Original aan 3000, Euro/fles. Champagne Brut Rosé aan 3500, Euro/fles.

Contacteer ons