Zoeken naar mobiele cavabar

mobiele cavabar
Mobiele cava bar voor receptie BAR àPART.
BAR àPART beschikt over een unieke mobiele cava bar voor je receptie. Wij zorgen voor een leuke avond met lekkere cocktails, gin tonics, cava, champagne en wijnen die je gasten zich nog lang zullen herinneren. BAR àPART Mobiele cava bar voor recepties met cocktails, gintonic, cava, champagne en wijnen.
Drankenhandel Dimbour BVBA Diensten Drankenhandel Dimbour BVBA.
Een greep uit ons aanbod van materialen.: Opsomming alle materialen: Frigo bakmodel, Tapinstallatie 2 kranen, Tapinstallatie 3 kranen, Spoeltafel met bijhorende spoelborstel, Stoel in PVC, Terrastafel in PVC, Praattafel, Klaptafel 220M, op 065M, Koelwagen, Catering koffiezetapparaat, Bierglazen, Frisdrankglazen, Wijn/schuimwijn glazen.
Mobiele bar event Surplas event conceptbureau. Mobiele bar event Surplas event conceptbureau.
Foodtruck Traiteurdienstdepartychef.be.
Met een vaste ingebouwde koelkast en werkbanken is de caravan inzetbaar voor verschillende doeleinden. Van mobiele cavabar tot mobiele event truck, er zijn vele mogelijkheden. Voor een eyecatcher op uw bedrijf of evenement neem gerust contact op met ons. Maak een gratis website.
Home Page Cavavan.
De mobiele bar in jouw buurt. Team Cavavan is volledig uitgerust zodat wij tal van feesten kunnen verzorgen. Receptie Babyborrel Communie Tuinfeest Huwelijk Festival Verjaardag Braderie. Wij geven jullie de keuze tussen onze 2 vans, de Cavavan en de Biervan. Elke van is op een eigen manier uitgerust om aan jouw noden te voldoen. Beide vans worden altijd geleverd en geplaatst. U kan ze leeg huren maar ook met cava, andere dranken, personeel en materiaal. De keuze ligt volledig bij u.
cavabar.
Cava of champagne bar. Lounge ice tafel. Onze cavabar en loungebar kan u huren en deze zullen uw feestje zeker naar een hoger niveau tillen. Wij verhuren onze cava of champagne bar aan 100, afhaalprijs. Ook een complete loungebar is mogelijk.:
cava-bar.
Ons origineel concept en tevens hoofdactiviteit is en blijft onze bubblebus. Doch bieden we meer aan dan enkel en alleen champagne, cava, De individuele wensen van onze klant staan centraal en vormen de basis van onze aanpak. Klik op onderstaande links voor info prijzen omtrent onze verschillende concepten: Bubblebus mobiele champagne cavabar. ppc management agencies. Cava Bar, Kopenhagen Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Home Home Bar Bar Jules. Jules.
Ontdek onze andere 2 activiteiten.: Naast onze mobiele bar hebben we ook nog onze Jacques. Jacques is een mobiel podium dat ingericht is als gezellig huiskamertje. Hier kunnen allerlei soorten optredens in plaats vinden. Van muziek groepen, tot stand-up comedy, naar poppenkast voorstellingen, voordrachten of goochelaar shows. Kortom voor elke artiest wat wils! Heeft u voor uw evenement of feest iets meer in petto dan drank of eten en dacht u aan privé optredentjes in uw tuin of voor uw opendeurdag of personeelsfeest? Of bent u artiest en heeft u al een locatie in uw hoofd maar nog geen podium? Of wilt u eens iets anders dan de traditionele podia? Dan is Jacques echt iets voor u! Aarzel niet om ons te contacteren! Er is ook de optie om het podium te huren met geluidsinstallatie en dergelijk. Informeer gerust naar de opties! stuur gerust een mailtje naar hello@barjules.be voor meer informatie. Dit is een greep uit ons assortiment.: Cava / Champagne / Schuimwijn.
ToetToetFoodHuur foodtrucks in België Foodtruck huren? Boek de leukste foodtruck voor je feest.
Lekkere pasta met vers gemaakte, lokaal bereide sauze. Een leuke vintage caravan die dienst doet als mobiele dranken en cavabar en eveneens als mobiel. Oyya ice cream. Met de Oyya ice cream truck brengen we ons huisbereid roomijs en sorbet naar jouw feest!
Container Bar Mobiele all-in-one bar voor al je evenementen.
De inzetmogelijkheden als mobiele en stijlvolle bar zijn zo goed als eindeloos: festivals, beurzen, buurt of bedrijfsfeesten, huwelijken, kerstmarkten, outdoor events, sportmanifestaties Bovendien mag je als huurder je creativiteit laten botvieren om er je event mee uit te bouwen naar wens. En dat op om het even welke plaats. een eyecatcher van formaat. Zeg dat wel. Je kan er niet naast kijken. Met zn lengte van 6m is de Container Bar werkelijk een publiekstrekker van formaat en al meteen een leuk gespreks-onderwerp voor je gasten of klanten. Hij biedt in vele opzichten een meerwaarde voor je evenement. Als organisator kan je hiermee dus de bal niet misslaan! een praktische all-in-one oplossing. En dat mag je best letterlijk nemen. Of je de Container Bar nu gebruikt als gin, cocktail, wijn of cavabar deze all-in-one unit zal uitermate geschikt zijn en in om het even welk concept of sfeer passen.
Mobiele cavabar, receptie op locatie, huwelijk, Foodtruck Tweedehands.nl.
Mobiele cavabar, receptie op locatie, huwelijk, Foodtruck. 1939 x bekeken sinds 7 april 2018. 1 van 6. Hebben jullie een leuk feest of receptie? Onze Bubblecar 1930 is een authentiek gerestaureerde Renault KZ uit 1930, die omgebouwd werd tot een cava en champagnebar.

Contacteer ons