Resultaten voor mobiele champagnebar

mobiele champagnebar
Champagnebar Chez De Beir winetasting.be.
Champagnebar Chez De Beir. Show on map. Koen De Beir. 32 475 59 04 87. No other tastings planned at this Wineshop. Philippe Grafé is Belgian Wine Personality 2018. 14 September 2018. Philippe Grafé, de visionair van de Belgische wijnbouw, is vandaag in Brugge Belgian Wine Personality 2018 geworden.
Mobiele Champagnebar Le goût des perles.
15 flessen cava brut / 100 glazen. Duur: 2 uur bediening. Bubble Concept 2 Crémant d'Alsace' / Prossecco. 15 flessen Crémant dAlsace Brut / Prossecco / 100 glazen. Duur: 2 uur bediening. Bubble Concept 3 Champagne. 15 flessen Champagne Brut / 100 glazen. Duur: 2 uur bediening. Loungebar met ledverlichting plaatsen in uw locatie. Transport 20 km heen 20 km terug. 4 partytafels en zwarte luxe stretch tafellinnen. Sfeervolle aangepaste muzikale omlijsting. Extra flessen Cava Brut aan 2000, Euro/fles. Cava Brut Rosé aan 2500, Euro/fles. Champagne Brut Original aan 3000, Euro/fles. Champagne Brut Rosé aan 3500, Euro/fles. Crémant dAlsace Brut aan 2500, Euro/fles. Crémant dAlsace Brut Rosé aan 3000, Euro/fles. Elke aanvang van een bijkomend uur wordt gerekend aan 50 Euro. 125, Euro per bijkomende kilometer. Extra partytafel met zwart luxe stetch tafellinnen: 1000, /stuk. Sinaasappelsap aan 500, Euro/liter. Al onze prijzen zijn exclusief BTW. Boek de bar.
Event bars cateringThirst.
Mobiele Champagnebar WWW.JETROUW.BE.
Huwelijksreceptie aan de kerk of gemeentehuis of eender welke locatie.: Mobiele Champagnebar Cavabar Bubblecar 1930 komt op jouw receptie of locatie voor je huwelijksreceptie aan de kerk of gemeentehuis. Onze Bubblecar 1930 is een authentiek gerestaureerde Renault KZ uit 1930, die omgebouwd werd tot een cava en champagnebar.
mobiele champagnebar.
Mobiele Champagnebar WWW.JETROUW.BE. Huwelijksreceptie aan de kerk of gemeentehuis of eender welke locatie: Mobiele Champagnebar Cavabar Bubblecar 1930 komt op jouw receptie of locatie voor je huwelijksreceptie aan de kerk of gemeentehuis. Onze Bubblecar 1930 is een authentiek gerestaureerde Renault KZ uit 1930, die omgebouwd werd tot een cava en champagnebar.
Champagnebus toert in regio van feest naar feest Sint-Niklaas Gazet van Antwerpen.
Sint-Niklaas De Champagnebus, een initiatief van Wim Van Goethem en Christof Burm, is zaterdag voor de eerste keer uitgereden. In een omgebouwde oldtimerbusje Citroën HY uit 1970 trekt deze mobiele champagnebar voortaan van feest naar receptie en van huwelijk naar evenement.
Photobooth in onze caravan portret-odette.
Onze mobiele fotobooth staat garant voor een tastbare herinnering en extra animatie voor jong en oud op jullie feest. Odette komt op het afgesproken tijdstip aan op de afgesproken locatie. Meteen zorgt onze mooie caravan met haar retro look voor de juiste sfeer en extra karakter op jullie feest.
Champagnebar huren? Met led verlichting, catering en personeel.
Mobiele ronde witte champagnebar Ø 3.30 meter met led-verlichting voor stijlvolle feesten en partijen op locatie naar keuze. Optioneel wijnbar koelkasten, professioneel barpersoneel en allround drankencatering. Professionele ronde witte champagnebar Ø 3.30 meter. Led controller voor verlichting binnen en buiten de champagnebar.
Een champagnebar huren op uw locatie? Lees meer!
Wilt u liever even bellen? We zitten voor u klaar! Home Champagnebar huren. Mobiele champagnebar huren op uw locatie. Een mobiele champagnebar huren op uw feest? Dat behoort ook tot onze mogelijkheden. Want ondanks dat wij verliefd zijn op onze champagnetorens, zijn er ook evenementen waar een champagnebar meer geschikt is. Naast champagnetorens beschikken wij daarom ook over diverse mobiele champagnebars. De champagnebars zijn inzetbaar op iedere locatie. De bars zijn net als onze champagnetorens een traktatie voor het oog. Met deze luxe bars verzorgen onze champagneheren en dames de volledige champagne catering. Heeft u geen onbeperkt budget, dan kunnen we in plaats van een champagnebar ook een proseccobar of cavabar verzorgen. Onze stijlvolle champagnebars.: Komen in verschillende formaten en stijlen. Worden altijd bemand door attente champagneheren en dames. Worden altijd aangekleed met verse decoratie. Zijn volledig te personaliseren met uw logo. Zijn scherp geprijsd.
Welkom bij 90: Champagne bar.
Voor de nieuwe showroom van Cocquyt Brugge ontwierp en produceerde 90degrees een mobiele reception desk alsook een loungebar. Deze elementen passen volledig in de guidelines van Mini. Ze zijn voorzien van veranderende led verlichting en omrand met een zwarte boord.
ThirsT komt met zijn ThirsT mobiele komt bars met naar zijn je mobiele thuis bars Made naar in je Antwerpen. thuis.
Thomas Lathouwers heeft er twee jaar intensief marktonderzoek en ontwikkeling op zitten en is er nu zeker van dat de tijd rijp is om zijn ideeën uit te dragen. ThirsT brengt zes verschillende mobiele bars op de markt voor diverse gelegenheden: een cocktailbar, een wijn en champagnebar, een baristabar, een smoothies en sappenbar, een bierbar en een premium liquor bar.

Contacteer ons