Meer resultaten voor mobiele champagnebar

mobiele champagnebar
Champagnebar Chez De Beir winetasting.be.
Champagnebar Chez De Beir. Show on map. Koen De Beir. 32 475 59 04 87. No other tastings planned at this Wineshop. Philippe Grafé is Belgian Wine Personality 2018. 14 September 2018. Philippe Grafé, de visionair van de Belgische wijnbouw, is vandaag in Brugge Belgian Wine Personality 2018 geworden.
balkon tegels
Mobiele Champagnebar Le goût des perles.
Le Goût des Perles biedt u met zijn exclusieve lichtgevende loungebar een uniek concept aan, een meerwaarde aan uw feest, receptie of evenement. Boek de bar. Wij stellen graag volgende formules voor.: Bubble concept 1 cava. 15 flessen cava brut / 100 glazen.
seo report
Event bars cateringThirst.
best rated vpn
Mobiele Champagnebar JETROUW.BE.
Huwelijksreceptie aan de kerk of gemeentehuis of eender welke locatie.: Mobiele Champagnebar Cavabar Bubblecar 1930 komt op jouw receptie of locatie voor je huwelijksreceptie aan de kerk of gemeentehuis. Onze Bubblecar 1930 is een authentiek gerestaureerde Renault KZ uit 1930, die omgebouwd werd tot een cava en champagnebar. Deze prachtige wagen biedt u de mogelijkheid om u en uw genodigden op een speciale wijze van een glaasje bubbels, champagne, cava of meer te voorzien. Of het nu gaat om een receptie, huwelijk, tuinfeest, verjaardag, opendeur, babyborrel, communie, of personeelsfeest. Laat deze Bubblecar van uw huwelijk iets onvergetelijks maken en huur deze originele blikvanger met bediening. Bubblecar 1930, een unieke eyecatcher voor elk evenement. Meer info en fotos op onze website en op onze Facebookpagina. Vriendelijke groeten en tot bubbels.,
led
mobiele champagnebar.
ThirsT komt met zijn mobiele bars naar je thuis. ThirsT brengt zes verschillende mobiele bars op de markt voor diverse gelegenheden: een cocktailbar, een wijn en champagnebar, een baristabar, een smoothies en sappenbar, een bierbar en een premium liquor bar.
led
Champagnebus toert in regio van feest naar feest Sint-Niklaas Gazet van Antwerpen.
Sint-Niklaas De Champagnebus, een initiatief van Wim Van Goethem en Christof Burm, is zaterdag voor de eerste keer uitgereden. In een omgebouwde oldtimerbusje Citroën HY uit 1970 trekt deze mobiele champagnebar voortaan van feest naar receptie en van huwelijk naar evenement.
goedkoop matras
Photobooth in onze caravan portret-odette.
Onze mobiele fotobooth staat garant voor een tastbare herinnering en extra animatie voor jong en oud op jullie feest. Odette komt op het afgesproken tijdstip aan op de afgesproken locatie. Meteen zorgt onze mooie caravan met haar retro look voor de juiste sfeer en extra karakter op jullie feest.
argenta
Champagnebar huren? Met led verlichting, catering en personeel.
Mobiele ronde witte champagnebar Ø 3.30 meter met led-verlichting voor stijlvolle feesten en partijen op locatie naar keuze. Optioneel wijnbar koelkasten, professioneel barpersoneel en allround drankencatering. Professionele ronde witte champagnebar Ø 3.30 meter. Led controller voor verlichting binnen en buiten de champagnebar.
claes dakwerken
Een champagnebar huren op uw locatie? Lees meer!
Een mobiele champagnebar huren op uw feest? Dat behoort ook tot onze mogelijkheden. Want ondanks dat wij verliefd zijn op onze champagnetorens, zijn er ook evenementen waar een champagnebar meer geschikt is. Naast champagnetorens beschikken wij daarom ook over diverse mobiele champagnebars. De champagnebars zijn inzetbaar op iedere locatie. De bars zijn net als onze champagnetorens een traktatie voor het oog. Met deze luxe bars verzorgen onze champagneheren en dames de volledige champagne catering.
emma
Welkom bij 90: Champagne bar.
Voor de nieuwe showroom van Cocquyt Brugge ontwierp en produceerde 90degrees een mobiele reception desk alsook een loungebar. Deze elementen passen volledig in de guidelines van Mini. Ze zijn voorzien van veranderende led verlichting en omrand met een zwarte boord.
ThirsT komt met zijn ThirsT mobiele komt bars met naar zijn je mobiele thuis bars Made naar in je Antwerpen. thuis.
Thomas Lathouwers heeft er twee jaar intensief marktonderzoek en ontwikkeling op zitten en is er nu zeker van dat de tijd rijp is om zijn ideeën uit te dragen. ThirsT brengt zes verschillende mobiele bars op de markt voor diverse gelegenheden: een cocktailbar, een wijn en champagnebar, een baristabar, een smoothies en sappenbar, een bierbar en een premium liquor bar.

Contacteer ons